Måndag

Idag vilade jag från träning eftersom att jag körde världens jobbigaste träningspass igår! Så efter skolan handlade jag, cyklade sedan hem och vilade en stund, städade och pluggade. Spenderade även 2 timmar framför tv, målade naglarna rosa (till studentfesten) och packade inför imorgon.

Imogon
klockan 8 bär det var till Köpenhamn på studieresa med geografin och på kvällen är det STUDENTFEST!! Så jag hinner inte med någon uppdatering imon men på onsdag kommer det bilder.


Helgen

I fredags var det adventsfirande i kyrkan. Vi slutade klockan 2 och efter det blev det stan en sväng med Emma och Josefin. 

Fredag och lördagen har spenderats i sporthallen i Emmaboda eftersom att det va JulKul cup!! På lördagsnatten var finalerna slut kl 02.00. Syrran spelade och dom vann hela skitet, grattis! Jag saknar fotbollen så sjukt myk, många i laget har jag spelat med själv och då känns det ännu värre.

Kyrkan


Stan


Stan


Vinnarna av 2010 upplaga av Emmaboda IS JuKul Cup!!



I'm back

Ni trodde väl inte att ni skulle slippa mig!? Jag har bara inte haft någon lust att blogga på ett tag. Så här kommer en sammanfattning av min vecka.

Måndag: Prov i religion, köpte biljett till studentfesten som är på tisdag nästa vecka (30/11) och fick information om studier i USA!




Tisdag
: Vi hade halvtemadag i religion och jag cyklade hur jävla långt som helst + intervaller på träningen.


Onsdag
: Frukost på sängen..... Tränade gym och diskus. Efter det hade vi FIG-aktivitet, curling.





Torsdag
: För mycket snö gick ju fan inte att cykla till skolan knappt!! Hatar snö!! Fått kontakt med mina släktingar som bor i USA! :D



dagen började 05.30

Jag steg upp 05.30 för att köra vattenpass innan skolan. På eftermidaggen var jag med på idrotten i skolan för första gången på hela gymnasiet (eftersom att jag får FIG har jag inte idrott med klassen). Så när jag slutade 15.30 hade jag redan fått avklarta dagens 2 träningspass.

Nu ligger jag i sängen och ska vila lite innan jag ska ... hm vet inte.. har ju ingen läxa tills imon :D så det blir nog till att slappa för en gångs skull!!!


Tisdag

Sov 8 timmar inatt, duktigt. Jag ska verkligen försöka sova minst 7 timmar varje natt nu, jag behöver verkligen det!

 
Efter skolan idag var det kungsmadspass, sen stack jag och handlade, lagade mat och kollade på tv. Men nu är det dags att plugga lite inför det nationella provet i svenska imon uppsatsskrivning i 5 timmar mm kul... 

Hehe besökte city gross i helgen

Studiedag

Ledig idag ju så jag sov jättelänge, skönt. Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket vilket känns jävligt bra måste tagga ner lite! Joggat, gjort läxor (hehe lite iaf) och tittat på tv bla Böda Camping och idag var dessa goa skåningar med.


Kalas för mitt kusinbarn

Jag sov ganska länge och när jag vaknade så var hela huset fullt av människor, mamma, pappa, moa, tessan, jimmie, jonny, erika, linus, kent, susann, eddie och massa hundar.

haha aja jag åt iaf frukost, skickade in projektplanen och sedan bar det av till Nybro för lite kalas för mitt kusinbarn Melvin.

Sedan direkt från Nybro till en trevlig kväll i växjö.

Kalas





Kusin Jonny





Ett besök på Ikea med gottlänningarna

I lördags morgonen steg vi upp och åt frukost och körde sedan till Ikea i kalmar. Egentligen åkte vi dit för att tessan och jimmie skulle handla men mamma och jag kom ändå hem med mer grejer än vad dom gjorde, förvånande!

Eftersom att det är så jobbigt att gå på ikea var vi tvugna att äta lite också

Jimmie och tessan


Jag och mamma


Herregud det där är inte min mamma...


Tessan och jimmie


Jag och allt vi handlade


Klockan 6 var det dags för släktmiddag hemma hos oss så då kom ytterligare lite släkt från pappas sida. På kvällen satt vi sedan nere och slötittade på en film undertiden vi pratade en massa.


Släktmiddag

Coach-middag

I fredags efter skolan tog jag och julia bussen till telleborg för en coach-middag hos krille (vår tränare), stina och erika kom också dit. Vi åt tacos, pratade massa och kollade på gamla bilder på krille då han var aktiv. Han har bott i USA och plugga på collage samtidigt som han fick bra träning där. Jag funderar också på att göra det, hade varit sjukt kul!! Måste bara få ett stipendium först annars blir det för dyrt!

Min tränare krille


Senare på kvällen tog jag tåget till emmaboda och ännu senare på kvällen kom gottlänningarna, kusin tessan och jimmie. Det var länge sedan vi träffades så det var på tiden!


Måste börja sova igen

Varför måste jag göra allt i sista stund? Igår var det de muntliga nationella talet i svenska som jag satt uppe med till 02.30 och idag geografin! Jag måste börja sova igen, men jag har fan inte tid med det. Ett helt jävla paket glass har jag smält i mig med men gott var det!

Fredag
imorgon då (elr idag kanske man säger) och sen 3 dagars välbehövlig ledighet! Fast kommer jag vila upp mig då, nej för det hinner jag inte, åhh! Godnatt


Gott!!!



kastade diskus för första gången på ett år

Igår kastade jag diskus för första gången på ett år (utan att känna av någon skada). Det var faktiskt kul även om jag vet att det kommer att dröja ett bra tag innan tekniken är på plats igen. Men säsongen 2011 då får ni andra se upp för då kommer jag tillbaka, hehe om jag inte skadar mig igen vill säga.


Good memories UngdomsFinnkampen 2009 på Ullevi

varit och joggat en runda

Jag har ätit och tittat på "I form med anna anka". Efter att ha haft en värmekudde på nacken hela dagen så kändes det bättre i naken så nu har jag varit ut och joggat en runda.

Jag ska ha nationellt prov i svenska på torsdag och då ska vi hålla ett tal och jag har fortfarande inte skrivit det, vet inte vad jag ska skriva!! Börjar att få lite panik nu ju! Så nu ska jag för söka komma på lite att skriva och sedan blir det sängen.


Skippade skolan och planerar resa till Thailand

Jag skippade skolan idag. Jag skulle bara haft en onödig lektion idag och eftersom att de andra 2 lektionerna var inställda, så jag tyckte att det var onödigt att cykla till skolan. Istället sov jag till kl 2. Jag hade egentligen ställt klockan på 10 för att gå upp och plugga men jag vaknade inte!

Jag har jätte ont i nacken så jag var tvungen att hoppa över träningen i eftermiddag. Så nu sitter jag att gör geografiläxa där jag har i uppgift att planera en resa till Thailand. Jag och min familj ska åka till Thailand i 3 veckor på jullovet (vi ska ta sista-minuten) så tänkte att jag kunde ta två flugor i en smäll (fult ordspråk), måste ju ändå ta reda på lite om Thailand innan vi åker dit.


Längtar till Thailand!!


älskar att jag har sovmorgon på måndagar

Det är aldrig fel med en sovmorgon och speciellt inte på måndagar, det brukar behövas efter en helgen!

Idag har jag inte gjort så mycket, det har varit en ganska seg dag. Skola började kl 11 efter de rehabträning på ryggis, sen vila lite och äta. Resten av kvällen har jag bara suttit med massa läxor framför mig, men inte fått gjort alls speciellt mycket.

Men nu måste jag skriva lite på svenskatalet och sen blir det nog till att titta på Böda Camping på kanal 5 play innan jag kryper ner i sängen.


Böda Sand <3 den bästa platsen i sverige och man ser ju på bilden att det är många som håller med mig!

Förfest, utgång, eh typ efterfest

När jag hade varit i sporthallen och kollat på när syrran spelade damcupen tog jag tåget till växjö. klockan 8 kom Julia och hämtade mig och vi körde till nikki i alvesta för lite förfest. Sen buss in till växjö, lite förfest på donken och sen drog vi till sports och pauze. Träffade massa nytt (och gammalt) trevligt folk, lyckad kväll/natt.

Massa bilder!

förfesten



Förfesten


Förfesten


Förfesten


Haha dom hade nog personalfest på åhléns


Sports


Sporst


Sports


Sports


<3 Nej jag läser verkligen inte bibeln! Det är inte meningen att någon ska förstå den här bilden. Men jag ville ladda upp den för just denna bild är kopplad till ett minne^^ haha


4/11 kroppsanalys

Efter som att jag ska träna min mamma som projektarbete så åkte vi in till växjö och gjorde en kroppsanalys (mäter muskel -& fettmassan). När jag ändå var i växjö passade jag på att träna i gymmet på idrottskleniken. Efter det åkte vi och köpte sushi och sen åkte vi hem till emmaboda igen.


slapp, slappare, slappast!!

Jag sov till halv 11 då jag gick upp och åt frukost. Sen gick och la mig igen tills jag var tvungen att stiga upp för att gå till tandläkaren klockan 2. När jag kom hem orkade jag inte göra någonting så då slappade jag lite till. Utbrände innan man änns har hunnit gå ut skolan illa! 

Men framåt kvällen började jag känna mig lite piggare och körde ett träningspass (precis som i måndags och tisdags i vårt hemmagym) Efter det blev det film och bastu.

Och nu har jag faktiskt precis läst en bok, Livskraft som är skriven av Tanja Djelevic (Svensk PT i Hollywood). Jag hatar att läsa men jag tyckte att denna boken var inspirerande, jag vill ju kanske också bli PT.


Tjejkväll

Igårkväll hade vi tjejkväll hos mig, vi snackade och tittade på film. Vi började prata om balkläningar och några hade redan varit och pratat med en som skulle sy klänningen åt dom. Herregud jag får panik man kan väl inte tänka på balen än!? Det är ju länge dit! Fast i och för sig det kommer ju gå jävligt fort!!

två av girlsen (bild från i sommras )



casablanca

Jag sov länge idag med, till halv 12. Sen följde jag med mamma och hennes kompis till casablanca och åt salladsbuffé. Efter det blev det mauritius en timme, väldigt skönt och välbehövligt!


casablanca

Vetlanda

Ikväll har jag, mamma och syrran varit i Vetlanda och hälsat på några kompisar till familjen. Vi kollade såklart på Böda Camping, längtar tillbaka!

Sen åkte vi till mcdonalds och skämde ut Simon (han jobbar där). Vi gick in på mcdonalds med ölandstek dunkandes i min högtalare! Mig gjorde de ju inget att alla glodde som fan för jag känner typ inga där men gissa om det var någon som skämdes! Haha


foodtime


RSS 2.0