Bjudna på middag

Idag har familjen varit på middag hos några vänner i deras nya lägenhet. Till mat fick vi potatisgratäng och fläskfile, älskar den maten!! Haha till efterrätt fick vi magnumglassar och jag kände mig lite handikappad som var tvungen att äta pinnglass med sked! Men man får väl skylla sig själv att man tvunget måste gå och slå av tänderna...


Den ena snyggingen vi träffade var emelie och den andra... (gammal bild)


...mirre (oxå gammal bild)


Halloweenfest

Det jag verkligen jättelänge sedan jag träffade min släkt. Träffade väl dom typ någon gång innan sommaren, dåligt av mig eftersom att den närmste släkten bor i emmaboda...

Så igår vi fixade en halloweenfest för släkt och vänner till familjen.  Och det blev en väldigt trevlig kväll måste jag säga :)

Bilder ifrån igårkväll

Ella och frida


Emelie och jag


Mögliga monsterpizzor ;)



Avhuggna fingrar




Frida, jag, moa


Pappa


Hela tänder igen!

Det hände en sak till på stundetfesten som jag inte berättat. När vi skulle cykla hem så satt jag på pakethållaren men trillade av cyklen med ansiktet rätt ner i asfalten!! Mina 2 framtänder gick av!

Men igår (fredags) så var jag hos tandläkaren så nu har jag 2 hela framtänder igen! Men jag har fortfarnade jätte ont och kan typ inte äta.

Bild innan tandläkarbesöket

STUDENTFESTEN!!!

BILDER från förfesten med klassen

visst är jag läskig!? ;)














Inga kommentarer på den här kvällen det var galet, jag var galen!!!!


TAGGAR!!!

Jag skippade den sista lektionen och nu är jag hemma och taggar inför STUDENTFESTEN ikväll!!!!!!!!!! Det kommer bli så jävla sjukt kul för jag är taggad som fan!!!

Först ska jag och några andra tjejer till Josefin och fixa oss, sen på förfest med resten av klassen och slutdestination GRACE där det kommer vara skit mycket folk!!! :D
Bilder kommer imon!

bilder på på mig med platt hår, jag känner knappt igen mig själv + dagens outfit








Mitt hår

Jag var ju hos frisören idag och jag blev ganska nöjd med färgen. Men jag saknar mitt platinablonda hår!! Men jag kan inte bleka mitt hår mer, för det är så slitet så då kommer det att gå av! :(


Imorgon
får ni se en bild på mig med platt hår, de ni det har inte hänt förut.


Så här såg mitt hår ut i sommras, saknar!     saknar solbrännan med!


syrran och jag på en restaurang vid sveriges finaste strand, Böda Sand <3

Ett besök hos frisören

Försov mig idag... så jag hann inte gymma innan tåget gick till emmaboda  :( men det var verkligen ett väbehövligt beskö hos min frisör, tonade/färgade och klippte mig och när jag koom hem så plattade min snälla lillasyster mitt hår. När jag kom tillbaka till växjö gick jag till pataj och köpte ansiktsfärg tills imon. Men nu måste jag städa för 3 kompisar ska sova hos mig imon efter studentfesten.

Dagens outfit
Hehe mjukiskläder........

Jag har bestämt att jag inte har något prov imon!!

Min Facebooks-status: Kan inte alla i SP08D skolka ifrån Naturkunskapsprovet!? Haha efter några minuter var 7 pers på, se vi får se hur många som kommer till skolan imon^^ jag är en av dom som INTE kommer iaf!!!

Istället för att plugga på provet så kör jag film-maraton inatt!! (Y)



Dagens outfit


Panik, prov & val av utklädnad

Kom precis hem ifrån träningen (som vanligt). och nu MÅSTE jag plugga naturkunskap för jag har prov imorgon och jag har inte äns börjat plugga än!! Panik!

Dagens outfit och lita annat kommer senare


två dagar kvar till studentfesten :D vad fan ska jag klä ut mig till? någon av dessa kanske ;)



Vi var på någon teater med skolan så det blev bara en lektion på 15 minuter idag

Just det ja, jag skulle ju ta bilder med den andra kameran....

Top Model

Det blir ingen film, nu kollar jag istället på Biggest loser och sen blir det Top Model. Om jag orkar så ska jag plugga på provet sen...



Helt slut

Kom precis hem i från träningen. Nu tänkte jag vila en stund är helt slut, sen fixa lite mat och kanske kolla på en film.

Matteprovet gick bättre än väntat jag slipper nog göra omprov :D
Prov i naturkunska på onsadg, sen dröjer det ett bra ta innan man behöver plugga igen?

in school


Godmorgon

Jag börjar inte föränn 11 på måndagar väldigt skönt! Men nu ska jag sticka till skolan på KIF-möte, efter det matteProv och sen direkt till träningen, vi hörs sen.

Min kamera är ju sönder, det är därför jag tagit med iphonen = dåliga bilder. Men nu har jag snott mammas kamera (vågade inte ta pappas systemkamera) tills vidare så nu kommer det förhoppningsvis upp bilder med lite bättre kvalite.


Toppform

torsdag eller fredag så tar jullans och min vadslagning slut och vi slipper godisförbudet! Fast jag tänker inte äta godis för det, inte chips och sånt skit heller!! För nu ska jag träna skiten ur mig (om skadorna tilllåter) och komma i toppform!!!


Back in Växjö

Ja, då var jag tillbaka i växjö igen. Jag har precis slagit igen matteboken och lagt mig i sängen. Undra när man får göra omprov.....

Jag vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till på torsdag på studentfesten och inte på lördag heller för den delen


Godmorgon

Jag börjar inte föränn 11 på måndagar väldigt skönt! Men nu ska jag sticka till skolan på KIF-möte, efter det matteProv och sen direkt till träningen, vi hörs sen.

Min kamera är ju sönder, det är därför jag tagit med iphonen = dåliga bilder. Men nu har jag snott mammas kamera (vågade inte ta pappas systemkamera) tills vidare så nu kommer det förhoppningsvis upp bilder med lite bättre kvalite.


Sjukt gott

Kom precis hem jag har varit och ätit mat och lingonkaka hos farmor. Lingonkaka låter kanske inte så lockande men det är sjukt gott!

Nu blir det att plugga MATTE, prov imon! Kommer gå skit.....


Lingonkaka och vanlijsås <3

Pluggdag

Idag har jag haft en pluggdag så nu tänker jag belöna mig med fruktsallad och glass medans jag tittar på out of sigth som går på tv 3 halv 10.

Kul man kan ha då när man leker med photoshop i iphonen



Jag hoppas på att den är bra!


Till Emmaboda

På tågstationen mötte jag Matilda. Det var ett bra tag sedan vi såg så vi satt och snackade massa skit påvägen hem.


När jag kom hem blev det mat och Idol

Bara en vecka kvar till höstlovet

Tjoho! Helg igen då. Men tyvärr kommer denna helgen bestå av PLUGG, har prov i Matte C på måndag och Naturkunskap på onsdag :( Men sen har man ju en hel veckas lov framför sig.

Nu ska det städas för Jullans och min lägenhet ser förjävlig ut! Och sen blir det till att åka till familjen i Emmaboda.

Dagens outfit

Nej det är inga ljusa fläckar på mina byxor, bara solen ;)


Ojdå varför kom inlägget upp först nu!?


För mig ---> lyxfällan nästa

Haha nej skojar bara men jag får nog ta och skärpa mig! Jag kollade nyss på lyxfällan där en shopaholic var med och kollade sedan på mina egna utgifter......

Jag som skulle försöka klara mig på studiebidraget denna månaden.... eh har typ handlat för 5 gånger så mycket som man får i studiebidrag och månaden är inte slut än!! Varför pluggar man när man kan jobba och tjäna pengar!?

Och just det Securitas avgift på 1000 kr med...



eh.. aj

Kort sammanfattning av min dag
*Vattenpass 06.30
*Skola 8-15.30
*Träning i skolans gym på håltimmen
*Hem, sov i 2 timmar

Jag har träningsvärk som fan! Jag kommer inte kunna gå imon! Och gissa vad står på träningsprogrammet imon!? Jo GYM!! Och så har det kommit snö nu också, USCH!

Just det har beställt klipptid till nästa vecka med, verkligen behövligt!

Eftersom att jag har tränat så mycket denna veckan så tycker jag en bild från träningslägret i Italien tidigare i år passar bra

Jag är sämst på att ta tag i saker!

Jag kom hem från skolan 09.30 och hade tänkt att jag skulle plugga typ hela dagen. Men nu 10 timmar senare så har jag inte änns börjat plugga! Varför gör jag alltid så här!? Jag blir galen på mig själv! Vafan kom igen nu det är ju bara 231 dagar kvar till studenten! haha 

Jag har i alla fall varit och tränat i gymmet på idrottskleniken i eftermiddag så jag är ändå ganska nöjd med dagen. Men eh... nu ska jag börja plugga och försöka gå och lägga mig hyfsat tidigt för imon 06.30 är det de efterlängtade vattenpasset!

Blä nu är det snart inga löv på träden längre alltså höst USCH!

bild från förra året

Köpt biljett till studentfesten

Idag var det dags att köpa biljett till studentfesten som är nästa torsdag, Halloweenfest!! Alla hundra 180 biljetterna som såldes på katedral tog slut på 10 min, tycker lite synd om de som inte fick någon. Men de går säker att få tag på en biljett från andra skolor... 

Alla ville tydligen ha biljetter till denna studentfesten så det blev en rätt lång kö!


Det var typ bara 20 biljetter kvar när jag hade köpt, hade ju dött om jag inte fick någon!


Nästa trosdag då, då blir det STUDENTFEST! :D



Nu kom jag hem ifrån träningen för en stund sedan och ska äta och titta på tv.

Dagens outfit


måndag 18/10

Mamma körde mig till skolan idag från Emmaboda och givetvis så fastnade vi i en bilkö, det hade hänt en olycka. Men jag lyckade komma i tid till skolan iaf! Efter skolan blev det träning och när jag kom hem råkades jag somna och sov i en timme... SKÖNT! Ikväll hade Jullan och jag tvättid och så blev det biggest loser och den nya top model, och 4 tal matte...

Om 2 veckor börjar programet Böda Camping, där jag jobbade. Bilden är alltså från i sommras.


Utvecklingsdag

Nu kommer pappa snart och hämtar upp mig för vi ska på utvecklingsdag med IFK Växjö. Lite träning efter det när man ändå är på vallen?


UTLÅST!!!!!!!!!!!

När jag hade varit i stan idag och var påväg hem märkte jag att jag hade tappat mina nycklar! Jag cyklade tillbaka och letade men hittade inte dom. Jag ringde till pappa och han ringde till min bästa vän securitas^^. Jag råkades somna i trappuppgången i 40 minuter men sen kom dom äntligen och öppnade min lägenhet!! :D

Men det är så jävla typiskt mig att tappa bort mina nycklar så der finns inte!! xD

räddaren i nöden

Imorgon är det fredag

Tiden går så sjukt fort!! Det är redan fredag imorgon, igen!

Men just nu sitter jag framför tv och äter tacos, medans julia äter pizza!




Haha Julia ska till en viss person i helgen och detta är vad den ska få!


Ett rosa paket som ser ut att vara till en 5-årig tjej och vet ni vad det bästa är? jo att själva innehållet också är rosa ;)

Fullt upp

Lång dag i skolan idag. Jag pratade bla om mitt projektarbete (som är att träna en kompis), kommer bli kul!
Efter skolan blev det träning på atleticum. Körde bänk för första gången på 10 månader (pga skada), 60 rep blev det. Kommer jag har träningsvärk imon!? JA, SOM FAN!!,


FIG-Tjejkväll (onsdag)

Vi gjorde fruktsallad och kollade på what happens in vegas!









underbara onsdagar

Slutade 08.50 så nu sitter jag här framför datorn. 

Schemat för idag
*Plugga
*Fixa lunch
*Träna
*Duscha 
*Plugga
*Laga kvällsmat 
¤ TJEJKVÄLL med girlsen på FIG <3







Puss

Fixat photoshop express i iphonen

Räkning från secutitas

Hm fick detta papper idag, inte så kul!! RÄKNING FRÅN SECURTAS FÖR UTRYCKNING!! Efter vår "LILLA" FEST för någon tisdag sedan.....




Vilan är slut och nu börjar hårdträningen!!

Mamma skörde in mig till Växjö och jag hade en lektion innan det var dags för träning. Som sagt, nu är vilan slut och HÅRDTRÄNINGEN tar sin början! Kungsmadspass idag = träningsvärk imon!! Nu sitter jag och äter och sedan blir det nog till att plugga matte och gå och lägga mig tidigt.

Just det! Det är ju EM-kval ikv, Holland - Sverige!!

Dagens outfit

Jag har ju inte kunnat ladda upp blider på ett tag så här kommer massa












GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER!!!!

Ni får ursäkta men det GÅR INTE ATT LADDA UPP BELDER!!!! Jag fattar ingenting, men det går inte. jag försöker när jag kommer till min lägenhet i Växjö imon kväll ;(

Ingen skola

På eftermiddagen hade alla i min klass friluftsdag, förutom jag (eftersom att jag går FIG). Och förövrigt så skulle jag egentligen bara haft en lektion på förmiddagen så jag struntade  i skolan och stannade kvar i Emmaboda.

Jag pluggat Matte C och tog det lungnt. Jag är fortfrande lite snurrig ibland efter så många timmar utan sömn förra veckan.

Jag fick ganska rejäl träningsvärk av boxpasset igårmin personliga massör (pappa) gav mig massagel! Han har gått en kurs bara för att kunna massera mig, myk snäll får jag allt ta och säga!




Jag är seg

Mamma väckte mig  halv 12. Jag gick upp och åt frukost och gick och la mig igen. Resten av dagen har jag inte gjort någonting! Eller jo jag har ju faktiskt avklarat ett litet boxpass.



slapp-dag

Som sagt så åkte jag hem till Emmaboda och när jag kom hem drack jag 2 liter vatten och gick och la mig i min säng och sov, välbehövligt!! 

Tänkte faktiskt gå ut igårkväll (lördags) med, fast i Växjö. Men jag känner att jag börjar komma inte på "sommarspåret" ( =festa HELA tiden) så för en gångs skull tog jag mitt förnufft tillfånga och stannade hemma och tittade på film med syrran istället.

Jag är ju trots allt friidrottare så jag får allt ta och skärpa mig!!!

Detta var filmerna vi såg

Fredagkvällen utgång i Kalmar

Jag kom till Kalmar kl 21 och då gick jag till donken och sedan tog jag bussen till kagg där Boa mötte mig. Vi gick till hans lägenhet där det också var 4 andra goa killar. Vi drack lite och sen stack vi ut!

Det blev Pallas där Erik Hassle var och spelade och sen Bistro och sedan Pallas och sen bistro igen, haha! Klockan 3 drog jag och 3 av killar tillbaka till lägenheten och sov. En jävligt rolig kväll, tack grabbar!! Klockan 12 dagen efter blev det frukost på en pizzeria innan jag tog tåget hem till Emmaboda.

Pallas


Erik Hassle

JA min kamera har gått SÖNDER och Iphonen har inte världens bästa kamera precis.....


Fredag eftermiddag

De två första lektionerna var inställada så jag började inte förräns kl 1. Efter skolan blev det stan med nikki, julia och josefin.

jag och nikki



Efter det följde jag med josefin hem och kollade var hon bodde. Vi bor jättenära varnadra utan att har vetat om det!


Sedan stack jag hem, städade och packade och begav mig mot tågstationen!!


Nästa varit vaken i 60 timmar i sträck!!

Natten mellan tisdagen och onsaden: 3 timmars sömn
Onsdagen: ett träningspass på 2 timmar
Natten mellan onsdagen och torsdagen: 0 timmars sömn!!!
Torsdagen: ett vattenpass kl 06.30
(+ att jag var med lite på idrotten och spelade fotoll med killarna och karin)

Så går det om man inte gör sitt skolarbete i tid! på onsdagskvällen började jag med pluggandet typ kl 20.00 och satt med det ända till 05.15 på torsdagsmorgonen! För 06.00 på torsdamorgonen cyklade jag hemmifrån för att ha ett vattenpass innan skolan skulle börja!! 8 - 16 gick jag in skolan och när jag kom hem till lägenheten städade jag och tänkte att jag kunde vila en halv timme och sedan titta på film. Men jag vaknade inte av alarmet och sov i 15 timmar ist!


Det var nog tackvare 6 lite Coka Cola som jag kunde hålla mig vaken hela torsdagsnatten

Torsdagens outfit






har typ inte sovit på ??? öö aj länge så inget bild på mitt förstörda ansikte

Klockan är nu 05.57 , ha inte lagt mig än!!

Klockan är nu 05,57 och jag har inte gått och lagt mig än!!!!! Och nu ska jag sticka på träning och sedan skola från 08.00 tilll 15.40!!! jag kommer dö, har inte sovit en enda minut inatt för jag har pluggat!!!

Kariärrådgivning & Idrottskleniken

Jag har vilat lite och lagat mat. Nyttig har jag ju blivit nu så det blev grönsaker, stektägg och makrill filè. Snart ska jag ha kariärrådgivning och efter det ska jag till idrottskleniken och träffa en av mina sjukgymnaster, få se vad det blir för kul att göra idag. Vi hörs sen.


Dagens outfit

Sådär då fanns det rena talrikar igen! slutade skolan 08.50 och nu är jag alltså hemma. Jag var uppe till halv 3 inatt och läste den där jävla boken men jag är inte klar än, så nu ska jag fortsätt......








skolk, prov, chill & svenskabok

Jag var hos "sjukgymnasten" idag ist för i skolan på förmiddagen. Jag övade på provet som jag hade i eftermiddags och det gick ganska bra faktiskt, tror jag. På vägen hemma passade jag på att handla och det är skit dyrt med mat ju, billigare att handla skräpmat, men sånt är det ju slut på för min del!

Nu siter jag och äter samtidigt som jag kolla på tv på datorn. Snart ska jag nog gå en runda innan jag börjar läsa boken i svenskan som är på 270 sidor. Den ska vara utläst tills imon (egentligen förra veckan) och dessutom måste man skriva läslogg också, så jag har att göra inatt!


Nytt projektarbete!

Jag har bytt projektarbete från UF-företag till PT, jag ska nämligen träna en kompis istället. Stackars Karin hon kommer inte få det lätt^^

men jag tänker inte träna henne mer vältränad än mig! fast i och för sig det skulle typ ändå inte gå ;)

Här har ni mitt projektarbete!

Vadslagning!

Från och med idag har jag och julia slagit vad om att vi inte ska äta varken godis, chips, glass, kakor, pizza, läsk och sånt fram till höstlovet den 28 oktober! Undantag: Alkohol..... Den som äter innan den 28:e får diska den andras disk i 2 veckor. Jag tänker inte förlora!


Dagens outfit





tights och skjorta från Cubus <3

Plugg

Sådär ja nu har jag precis skicka in mitt arbete som skulle vara inne senast 23.59! Jag sov länge idag och precis som rubriken säger så har jag pluggat typ hela dagen idag, usch! För övrigt så är jag tillbaka i växjö nu redo för ytterligare en vecka i skolan. Denna veckan kommer bestå av plugg, plugg, träning, plugg..... :/ Kan det inte vara fredag imon igen!?

Haha här kommer en video från festen i tisdags!

Lördag

Pappa väckte mig kl 10 jag gick upp och åt frukost och började plugga lite, men tröttnade ganska snabbt och gjorde annat istället.... Gick en runda med m&m´s hund och fick lite pengar för det, åkte bort och kollade på en kompis nya lägenhet, lysnnade musik och så gjorde jag faktiskt ett armband.

Framåtkvällen åkte vi bort på födelsedagsmiddag hos några vänner till familjen där det bjöds på god mat och äppelpaj med vaniljsås, mums! Vi spelade sällskapsspel och pratde ända tills vi åkte hem framåt 12. En mycket trevlig kväll!!


Kvällens outfit


 Jag ska bli bättre på att ta med mig kameran!!

Fredagen

I fredags så provade vi STUDENTMÖSSOR! Det känns helt sjukt att jag tar studenten nästa år, jag kan inte fatta det!!!På lunchen hann jag med att träning lite i skolans gym också. Och sen var jag tvungen att gå tidigare från den sista lektionen för att hinna med tåget till Emmaboda.



Pappa och syrran mötte upp mig vid stationen och så bar det av mot kalmar för en shoppingtur på modehuset där vi mötte upp mamma. När vi kom hem till Emmaboda igen blev det idol och taco och efter det så pratade vi om Thailands resan som vi ska göra i vinter.

Jag har shoppat 3/5 dagar denna veckan och jag som sa att jag skulle försöka leva bara på studiebidraget denna månaden, jag fattar inte hur en del kan göra det 1050 är ju skit lite!!
Jag ger redan upp efter 5 dagar, det går helt enkelt inte!!








dålig uppdatering idag

Jag har precis ätit frukost och ska sticka till skolan. Jag kommer inte hem förrän runt 8 så det blir ett inlägg då.

Här är dagens dagens outfit i alla fall


RSS 2.0