I like!

Lite längre vit skjorta som kan matchas med det mesta, 99kr från H&M


Sandalett i skinn och mocka, 995 kr.


Glass & tidningar

Att äta glass och läsa tidningar hör till när man är hemma och är lite smått sjuk.


Sjuk

Jag är hemma från skolan idag, men jag är inte så sjuk så jag ska gå imon. Nu har jag precis ätit frukost, jag får väl ta och städa lite också. Sen måste jag verkligen PLUGGA, jag gjorde ju aldrig det igår sen......
haha vet ni vad!? En ny forskning visar att människor som andvänder internet är lyckligare. Så grattis till dig så läser det här.


old picture

kort skoldag

Jag försov mig inte idag, yes ett framsteg. Jag hade bara en lektion idag så jag slutade 08.50, det kan man inte klaga på!

Resten av dagen har jag bara sovit och legat framför datorn... Så nu är det dags att ta tag i pluggandet, 300 sidor svenska tills imon + läslogg och jag har inte börjar än, DÖ!

Just det Felicia ska fixa min header så att den blir lite bättre, för jag fattar ju inte hur man gör sånt...


En nissi beach bild tycker jag passar bra nu när den deprimerande hösten är påväg

ego

Jag är hemma från festen nu. Jag har inte tagit egobilder på aslänge så kände för att göra det! Så här kommer lite bilder.

     

Shopping

Jag försov mig typ en timme idag! hehe inte bra det händer lite för ofta nu för tiden! Efter skolan stack jag ner till stan, idag igen. Shoppade en vit kofta, 3 ringar, en zebrarandig kavaj och ett armband. Senare ikväll blir det FEST, tjoho!! Det är sådant man gör varje vardagarna när man flyttat hemifrån ,istället för att plugga. Skojar bara, men ibland så ;)


Ringarna


Armbandet                                        me


Idol, plugg, shopping & träninig

Jag har ju haft mycket skadeproblem men idag joggade jag för första gången på 1 år! Jag körde även ett rehab-pass med en av mina sjukgymnaster.

Just nu sitter jag i soffan och äter medans jag tittar på Idol. När det är slut så måste plugga, plugga och plugga!!

Detta köpte jag på stan idag!


en fin sidenklänning


och en vanlig svart kofta

Åå vad arg jag blir

Innan jag och julia skulle cykla till universitetet idag på morgonen skulle jag pumpa mitt däck, men när jag skulle göra det så skruvade jag bort ventilen och all luft åkte ur och det gick inte att pumpa upp igen... snacka om att man blir sur! Så jag fick ta min gamla skitcykel ända ut till universtitetet och det är en bra bit.

Väl där så var det en lärare som pratade om Programmet coaching and sport management och om FPC (friidrottensprestationscentrum) det verkade skit bra och kul. Men innan jag pluggar vidare ska jag ut och resa!!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min matte-C-lektion ska börja. Sedan hinner jag nog med en sväng på stan innan det är dags att cykla till V-vallen för träning med en av mina sjukgymnaster.   


Det nybyggada träningscentret var mycket frächt och fin!


Hur ska man hinna med allt!?

Jag kom till min lägenhet här i Växjö för en stund sedan och nu ligger jag i min säng och tänker. Hur fan ska man hinna med allt!?

 Jag vill shoppa, gå på bio, umgås med kompisar och släkt, ta körkort, gå ut på helgerna, resa över hela värden, leva livet helt enkelt. Samtidigt som jag vill satsa på friidrotten och bli riktit bra och på allt detta så har jag skolan med massa plugga också och eftersom att jag inte bo hemma måste jag städa, diska, handla, laga mat mm. Egentligen skulle jag vilja ha ett jobba med, men det är uteslutet för länge sedan! Hur ska man hinna med allt man vill, jag fattar inte!!

Haha varför började jag ens att blogga när jag redan har förlite tid? Hmm... jag vill nog helt enkelt komma ihåg allt roligt som har hänt i mitt liv, antar jag.

Men nu måste jag sova. Imorgon klockan 09.00 ska jag på FPC-information på universitetet, det blir nog spännande. Men som sagt ,jag har ju lovat mig själv att sova mer så godnatt.


me and my sister, Ayia Napa 2010 <3


jag ändrar mig! Det blir en nystart ;)

Skojar bara jag kommer att fortsätta att blogga här

Här kommer jag skriva om mitt liv som innefattar:
 

* Hur det är att dela lägenhet med en kompis
* Shopping
* Skola
* Studentfester
* Fredagsmys 
* Kompisar
* Resor (Thailand inplanerat, förmodligen spanien och Usa med, planerar även senare att åka till usa som au pair och kanske bartender utbildning i grekland) 
* Lite om träning också såklar, eftersom att det är en stor del av mitt liv
* Utekvällar
* min 100-things-to-do-lista
* och massa andra saker som händer i mitt liv


IT'S TIME FOR A CHANGE!!!!!!!!!!!!

Som sagt, så här kan man inte leva för alltid, då skulle jag vara död iaf utsliten om bara några år! Jag har levt en dröm i 3 månader nu. Men nu är det dags att vakna upp ur den underbaraste/bästa/galnaste drömmen av dom alla och komma tillbaka till verkligheten igen!! Men så kul som jag har haft, det kan jag leva på RESTEN AV MITT LIV, det finns ingen som kan förstå det, så jävla BÄST som det har varit!!! Men som sagt tillbaka till verkligheten nu!

Saker som ska förändras nu!!
 
* Från alkohlist (nästa iaf)  ---> nykterist (förutom studentfrsterna såklart!)
* Från typ max 5 timmars sömn/natt  ---> minst 7 timmar/natt
* Från att inte gjort en ända läxa ---> att göra (nästa) alla läxor
* Från att bara äta godis, rostatbröd & nutella  ---> Nyttig mat & absolut INGET godis!
* Från att tränat 10 gånger på hela sommaren ---> minst 5 gånger i veckan (nu i början iaf)

FEST, 40 pers, en tisdag = SECURITAS!

Hehe ja vad ska man säga!? Jag hade fest i tisdags i min lägenhet! Det kom typ 40 pers! och det SPÅRADE UR! En fick vi skicka hem kl 9, två stycken kl 10 för dom hade spytt osv... Folk var ganska fulla kan man säga och massa saker gick sönder xD mitt skrivbord, sängen rasade ihop, lampan gick sönder, garderåpsdörren mm. Jag får ju inte glömma att berätta om spyhinken på balkongen, typ 4 pers som spydde i den, usch! Vi spelade hög musik och hoppade och skrek så typ halv 1 kom AECURITAS och ringde på dörren :S 

Konvensation med SECURITAS!
Jag bara: "jag bor inte här"
Han bara" nehe, kan jag få prata med den som bor här?"
Jag: Det går inte..
Han: varför inte då?
Jag: hon sover
Han: deckat då elr?
Jag: he a...
Han: du kan ju säga till den som bor här att det kommer en räkning sen....
Jag: jaha okej, det ska jag säga.
HAHA skrattade ihjäl mig!!

Kul var det men det ska inte göras om i min lägenhet igen!!


Hade lite förfest för brudarna innan killarna kom




behövs ingen bildtext...


min säng!!!

borde egentligen sova för länge sen....

Tjo! He som sagt så borde jag egentligen sova nu, för jag ska upp klockan 6 imorgon! Jag sov dessutom bara 4 timmar inatt... Vad gör jag då upp klockan 2 denna natt också!? Jo, jag har packat för imorgon bär det av till västerås och skol-SM i friidrott (jag är skadad så jag ska bara heja på). Iaf igår var jag och köpten en megafon, haha alla kommer att vara så trötta och irriterade på mig efter dessa tre dagar, men bryr jag mig? Nej, Växjö FIG ska ha den bästa hejarklacken!!!

Jag kommer hem sent på söndag så uppdaterar efter skolan på måndag! puss så länge


bild från förra året då vi var getingar och i år ska vi vara...... ni fär vänta och se ;)

Förförfest, förfest, inflyttningsfest & Oléo!

Lördagen! Först hade vi förförfest hemma hos jullan och mig. Sen stack vi till några killar på förfest och efter det vidare till inflyttningsfesten! Träffade mycket folk jag inte träffat på läng, så det var skitkul! Klockan 23 drog vi vidare till Oléo där vi dansade tills klockan 2 när det stängde. Blev så klart en hamburgare innan vi stack hem och sov till 3 dagen efter.


Inflyttningsfesten

En trevlig fredag kväll/natt/morgon

Just det, helgen den var nice! På fredagen gick jag ut med brudarna från Emmaboda!! Kul att träffas det var ett tag sen nu ju, tyvärr. Vi gick till Sports och Pause och chillade. När krogen hade stängt så råkade jag följa med 2 killar hem och kom inte tillbaka till jonna (där vi skulle sova allihopa) förän typ, typ sent och då var alla sängar/madrasser upptagna så jag tog mattan och gick in och sov i det lilla köket, men det var trevligt!




Filla, Alle, Matilda, Tina, Jonna och jag (alltid med partymusiken i högsta hugg) puss på er!


ja och här fick jag sova då....

från elitidrottare till alkis.....

Nu när valpen sover passar jag på att blogga lite.
hm a.... i sommar har jag typ gått från elitidrottare till alkis!! Det känns ju bra...

Nej men såhär var det!

Jag har haft mycket skadeproblem och dagen efter sommarlovet så slog jag i mitt kän och tog upp skadan igen, fick hoppa på kryckor och då försvann hela säsongen! Jag blev så sur så att jag struntade i all träningen (rehab, typ) och bara festade hela sommaren istället!

Men nu har skolan börjat och jag har fått en ny tränare på FIG (friidrottsgymnasiet) och han är verkligen grymt bra!! Jag började få tillbaka motivationen men i lördags var jag på krogen och då fick jag en dörr på hälsenan så att det börjar blöda och efter det kunnde jag typ inte gå! Har man otur eller!?

jaja skol-SM nästa helg (jag ska bara följa med och titta) och efter det är det VILAN (=ingen träning, fest istället) i 3 veckor men efter det ska jag komma tillbaka och bli grymt bra!!! 

Men till dess fortsätter jag att vara CRAZY och lever livet som det borde levas!!


Jag och en engelskman på bardisken på fucking NAPA!


2/9 sitter valp-vakt (skönt, kan behöva en lite paus från mitt galna liv!)

Idag är jag inte i skolan för jag sitter valp-vakt! Igår var vi nämligeni halmstad och hämtade en liten wippetvalp. Eftersom att jag bor i växjö och valpen ska vara hos min familj i emmaboda beslutade jag mig för att följa med till emmaboda och sitta valpvakt idag ist för att gå på friluftsdag (är lite sjuk och skada i axeln, hälsenan dessutom). En riktig liten busse är det, men nu har hon precis vaknat efter att ha legat på min magen en timme och sovit. Så snart ska hon få mat och sen få jag väl gå en runda med henne så att hon inte kissar inne....


Ni får gärna komma med namnförslag till henne



RSS 2.0