Midsommar!!

Jag var tvungen att stiga upp klockan 07.30 eftersom att jag skulle börja jobba klockan 09.00 blä! Jag var i gatuköket och det var mycket folk och stressigt, men det var faktiskt roligt eftersom att vi har ett bra teamwork!

Jag slutade 17.00 och när jag kom tillbaka till husvagnen efter att ha duschat och fixat i ordning mig så hade det kommit lite folk som skulle vara hos på midsommar. Det blev grillat, potatissallad och vitlöksbaguetter, mums!


jag och småglinen ;) hehe

Efter det stack jag, moa, mirre, emelie och annelie till stranden, FEST!! Det var skit mycket folk och hur kul som helst, snackade med massa trevliga och roliga människor! Elr a lite mer än bara snack blev det kanske, he ;) Det var några som hade med sig en bergssprängare så musik blev det ju med. Det var mycket liv så vakterna kom på sin fyrhjuling och då flydde alla och gömde sin dricka tills vakterna hade gått igen (dom häller ut den om man inte är 20). Klockan 3 blev det ett nattdopp, så klart!! Det var faktiskt inte så farligt kallt i vattnet, men folk tyckte vi var galna!

Vi kom i säng klockan 04.00 och jag skulle upp 07.30 dagen efter för att sedan jobba, så det blev inte mycket sömn den natten och bara 5 timmar natten innan. Men sova kan man göra när man är gammal! ;)


party on the beach!! :D


forts. på torsdagen

Senare på kvällen kom min familj och 2 andra tjejer hit. Vi 4 tjejer gick ut här på Böda Sand och åt på restaurangen Yellow. Efter det så stack vi till brasan på stranden där det var fest, träffade massa roliga människor. Vi hade med gitarren, så det var några killar som spelade lite, jättemysigt!!!


på restaurangen


på restaurangen


är helt jävla död!!

Uppdatering kommer imon efter jobbet någon gång, slutar 16.30. Jag har inte änns haft tid att sova de senaste 4 nätterna så ni får ursäkta den dåliga uppdateringen! Men nu ska jag gå och DÖ (sova jävligt gott i min säng) så hörs vi imon!

godmorgon

Hejhej jag är ledig idag så nu sitter jag ute i solen i en solstol med en kanelbulle och ett glas mjölk och njuter av livet!! Men tänkte dra ner till starnden nu så vi hörs sen puss puss




jobbade 10.30-21.00

Tjo på er! Jag har jobbat hela dagen från 10.30-21.00 och när jag kom hem var jag tvunget att städa i husvagnen (famlijen kommer imon). Sen duschade jag och nu kom jag nyss från disken gahh vilke dag! Men imorgon är jag ledig! :D Men det är alltså därför jag inte uppdaterat i dag. Och vet ni? Man blir typ inte hungrig när man jobbar i gatukök!! Och jag som brukar äta som en häst i vanligafall!

Detta har jag ätit idag:
Frukost - Havregrynsgröt
Lunch - en halv vattenmelon
Kvällsmat - ett knäckebröd


Bilden är tagen utanför gatuköket när jag provjobbade i maj.


En kvälls-sväng på stranden

Sen klockan 4 har det varit nästa klarblå himmel så när jag kom hem från affären gick jag ner till stranden en sväng och satt mig i sanden med solen i ryggen, tittade ut över havet och lysnnade på sommarmusik! Råkade dock tappa min kamera i sanden så nu går inte linsgrejen igen , klumpigt! ;)

Jag tog lite bilder också :)







Böda Sand <3

jag vill börja dansa! :D

Tjena snyggingar! Det är molnigt idag så jag har tittat på film i husvagnen, det blev step up 2 (såg 1 igår). Och nu har jag lusta att börja dansa!!! Det skulle vara sjukt kul ju, men när fan skulle jag har tid med det!? nej just det, det har jag absolut inte, tyvärr, men drömma kan man ju alltid göra. Fast i och för sig, mina drömmar brukar ju ganska ofta bli till verklighet så vem vet vad som händer... :P


orkade inte gå till toan...

Haha vet ni vad jag gjorde igår natt!? Nej, förhopningsvis var det ingen som såg mig!! I alla fall, när jag skulle gå och lägg mig typ 04.00 så kännde jag att jag var kissignödig! Men jag orkade inte gå till toan som ligger typ 50 meter bort så jag gick till skogsdungen som ligger 20 meter bort och kissade där istället för på toan! ha är jag lat elr vad! ;)

BÖDA SAND

Jag kanske ska berätta att jag kommer vara ölänning de komman 7 veckorna! Jag jobbar nämligen i gatuköket & glassbaren på BÖDA SAND, sveriges största camping som ligger på ölands norra udde. Jag kommer alltså bo i en husvagn i 7 veckor, de ni ;) och på högsesongen då kan jag säga , då händer det grejer......

Bloggra mer imon då jag är ledig!

Bilder från förra åter

Bla gatukök, glassbar, ica, 2 restauranger (en med utsikt över havet!)



2 mils lång vit sandstarnd! i like!!!


Förlåt för dålig upptatering!

Tjo på er! :) Förlåt för dålig uppdatering men jag har packat, åkt bil och jobbat de senaste dagarna. Internet har inte heller fungerat, men nu är det fixat! :D

Blondinstar Hissar och Dissar

Dagens HISS --> det underbara sommarvädret som har kommit tilbaka, 20 grader just nu!

Dagens DISS --> långklänningen! Usch den ser ni inte på min kropp i sommar i alla fall! Varken sexigt, snyggt eller någonting, bara fult!




möte, akuten, bal och jag får vara hemma...

Just nu är jag (ensam) hemma! Skulle egentligen till krogen ikväll men har ju skadat knät, så det blev inget med det. Pappa är på något viktigt möte med några snubbar från Usa, mamma fick åka in till akuten och min lilla syrra är på bal med de andra niorna, så ja a vad ska man hitta på? just det FAN, måste fortfarnade packa upp allt sen flytten!! Och packa tills på fredag. Jag har spridit ut saker över hela huset så mamma blev galen och slängde in allt på mitt rum så nu kommer jag knappt in där!  Så nu sätter jag på sportify och ta tag i upp/ner packandet och städa lite ;)

Åt jordgubbar för först gången i år med, GOTT!!
Jag passade också på att sola i det fina sommarvädret!

Jag har snart klarat mig ifrån skräpmat och sånt i en dag, jippe! (haha, en dag omg det är ju ingenting) Jag glömde dock att väga mig idag på morgonen så jag får se till att göra de imon istället.


this is me


LäsarFråga!!

Är du nöjd med din kropp??
Om inte vad skulle du vilja ändra på?



Jag skulle vilja ha mindre fett på höfterna och magen!! Vill banta!

packat upp kläderna!

Tja tja! Jag har som sagt precis flyttat ut ur min gamla lägenhet (får min nya lägenhet den 1 augusti!!) så jag har flyttat hem alla sakerna till mamma och pappa så länge. Jag har skadat knät med så nu måste jag gå (hoppa) på kryckor, blä! :( Men nu har jag iaf packat upp alla kläder tog ju jättelång tid och nu ska nästan allt hinna tvättas med inann jag åker på fredag eftermiddag/kväll och SKA VARA BORTA I 7 VECKOR! Hemlis vart, ni får se på fredag ;) 

Puss och godnatt på er!


lördags.. :P

I lördags var jag ganska sliten efter veckan, förlite sömn och för myk alkohol, så jag sov länge! Jag hade ingen frukost hemma, men som tur var hittade jag ett glasspaket i frysen! På kvällen kom min syrra inte till min i växjö för att hjälpa mig att städa och packa saker, skulle flytta dagen efter. Blev inte jättemycket städande eller packande precis. Istället gick vi först till McDonald's och sen till affären och köpte godis, rostbröd och nutella. Lite senare blev det pizza, öl och fotboll och klockan 01.00 gick vi till krogen och träffade några trevliga killar ;P kom väl hem klockan 04.00 och krogen stängde kockan 02.00. Hade väl inte varit så farligt i vanligafall men nu var det ju så att jag skulle tävla på söndagen, dagen efter. Blev ett antal cider den kvällen också och jag kan ju säga att det var både den FÖRSTA och SISTA gången jag drack innan en tävling!! Men man lever ju bara en gång så...........



Fredag, sommarlov = Party

Fick sommarlov idag!!! Självklart skulle det firas, haha förfest hemma hos mig igen!! ;) Bodde inneboende i en lägenhet (men har flyttat nu) och det var ganska många som kom till min lilla lägenheten, 12 kanske. Vi spelade hög musik och typ skrek och klockan 23.15 kom min hyresvärd ner och skrek på oss att vi skulle vara lite TYSTA, oopppsssss. Halv 12 stack vi till krogen elr aa jag fastnade på vägen med min klasskompis kompis, men måste säga att det var en ganska trevligt kväll :)

my place :P



Lillördag

Tjo!! Onsdagen innan skolavslutningen måste man ju festa, så jag ställde till med förfest hemma i min lägenhet (har flyttat hemifrån), nice som fan!! Började typ med att jag bet av en tand och sen när vi kom till krogen råkade jag ta sönder ett glas och drack sedan ur de och fick en glasbit i tungan! lyckat men vafan, jag hade ju kul så spela roll!? he nej inte ett skit!! och just det det var inte en 22 åring som...

Några bilder
    
Jag, linn, emma och nikki



Jag och linn



Frallan och jag



ooppsss inte jag



glasbit i tungan, men fick ut den sen iaf ;)


Fjortis!? ö... nej!

Vafan förra veckan hade treorna på min skolan skattjakt och då var en av uppgifterna att hämta en fjortis och så kom dom och frågade mig och jag kunde följa med till jury, jag är fan ingen jävla fjortis!! Så nu vet ni det också!

Jag kan inte stava heller så om det är stavfel, ignorera!

This is me and i'm crazy! ;P


tjo på er!

tjatja! Här kommer jag skriva om vissa delar ur mitt liv ;) Mitto motto är: Man lever bara en gång och man ska leva varje dag som om det vore den sista!! Och det gör jag, har iaf gjort det de senaste 3 veckorna, kommer inte berätta allt för då kommer ni tycka att jag är helt sjuk, men lite kan man väl säga iaf ;) haha

I love my life, bara så ni vet!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0