AGIA NAPA

SJUKT, GALET OCH OFÖRGLÖMLIGT!!!!!!!


Jag och syrran i vattnet vid hotellet


jag på nissi beach!








Grymma grabbar från göteborg ;)








































Hej igen!

Jag tänkte faktiskt börja blogga igen, ett tag iaf ;) okej tänkte först berätta lite om min sommar, som för övrigt var BÄST!!

Jag har jobbat 7 veckor på Böda Sand på öland i gatuköket och glassbaren. Så de 7 veckorna bestod av jobb (+bakfylla typ), fest på stranden, sol, bad, afterbeach, snygga killar, sena kvällar (var uppe till kl 08.00 ibland)!! Hade jättebra jobbarkompisar och träffade fantastiskt många skönt, roliga människor, skit kul! Men sov väl i genomsnitt 5 timmar/natt i 7 veckor (=sömnbrits)

Efter de 7 veckokrna så beställde vi en sista-minuten resa till Cypern AGIA NAPA för att jag skulle vila upp mig och bli lite brun. Men man åker inte till Agia Napa och går och lägger sig tidigt!! På dagen blev det sol och bad (nissi beach herregud säger jag, massa tjejer som går toppless, strippar i vattnet och en och anna hög människa, men kul) och på kvällen blev det UTGÅNG, SÅKLART!! Typ 50 KLUBBAR PÅ SAMMA STÄLLE HELT GALET/SJUKT OCH OFÖRGLÖMLIGT, vill tillbaka nu!!! Men det som hände där får nog stanna där också haha!

Detta är illa men jag har druckit alla dagar på lovets 72 dagar utom 12, inte okej!!

Sommaren 2010 den bästa sommaren i mitt liv (hitills) kommer ALDRIG glömma den! <3

???

Hmm jag vet inte, kanske ska börja blogga igen!?? jag har seriöst inte haft tid i sommar! GALET har det varit!! men stor mening att börja blogga efter sommaren det är ju på sommaren allt händer liksom! Elr okej det händer ju jävligt myk saker nu med men 1000 gånger mer på sommaren. aja jag får se hur det blir. Jag kanske kommer tillbaka vem vet..........

RSS 2.0